Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tiende Parkinson Tennistoernooi

De Stichting Parkinson Sportevenementen in Dordrecht organiseert dit jaar voor de tiende keer het Nationale Parkinson Tennistoernooi. Het vindt plaats op dinsdag 29 augustus a.s.             

Het toernooi wordt wederom gehouden bij Tennisvereniging CC in Dordrecht, die zijn prachtige groene tennispark weer beschikbaar stelt. Interessant is ook dat het clubgebouw geheel is vernieuwd. Er is nu nog meer ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Bij slecht weer kan gelukkig worden uitgeweken naar de naastgelegen Tennishal Schenkeldijk.

Het gaat op deze dag niet alleen om tenniswedstrijden. Het is zeker ook de bedoeling er voor de deelnemers en voor hun eventuele begeleiders een gezellige en ontspannen dag van te maken.

Vanaf ’s morgens 9.30 uur bent u van harte welkom. Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Net als in voorgaande jaren kan er voor dit toernooi individueel worden ingeschreven. Er wordt uitsluitend gedubbeld. Iedere deelnemer speelt gemiddeld drie wedstrijden. Maar het is ook mogelijk een of twee partijen te spelen, helemaal naar eigen wens en mogelijkheden.
Voor alle duidelijkheid, het spelen op dit toernooi is uitsluitend bedoeld voor mensen die Parkinson hebben. Met het oog hierop wordt er bij voorbeeld aan het begin van de dag een dansworkshop georganiseerd door Dance for Health. Deze organisatie biedt in het hele land danslessen aan voor mensen met chronische bewegingsbeperkingen, onder anderen ‘Parkinsonners’. Ook aan de begeleiders wordt in de loop van de dag een ontspannen(de) activiteit aangeboden. Bovendien geeft ook de ‘Parkinson-kringen’ bekende neuroloog Bas Bloem acte de présence.

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Afvalstoffen Terminal Moerdijk en Dirk Kuyt Foundation. Het inschrijfgeld voor dit toernooi kan daardoor en door belangeloze medewerking van vele partijen laag worden gehouden. Deelnemers en supporters betalen € 12,50 per persoon. Voor deelname en de lunch, consumpties inbegrepen.

Als u belangstelling hebt, kunt u een inschrijfformulier aanvragen op het e-mailadres parkinsonsportevenementen@hotmail.nl.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een bericht sturen naar hetzelfde e-mailadres of bellen met de voorzitter van de stichting Aad de Groot: 078 621 22 25 of met secretaris Cees van Leest: 078 617 91 44.

Wanneer?
29 augustus 2017 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Tennisvereniging CC aan de Schenkeldijk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.