Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordtse Torenmuziek Slotconcert

Dordtse Torenmuziek Slotconcert

Afsluiting van het torenmuziekseizoen met een beiaardconcert door Boudewijn Zwart (19.00 uur, toren Grote Kerk), klokluiden voor vrijwilligers (19.45 uur, toren Grote Kerk) en een concert door het Campana Consort (20.15 uur, torenhal Grote Kerk). Thema van deze avond is "Schilderijententoonstelling" van Modest Moessorgsky (1839-1881). Daarnaast zal de jonge kunstenares Irma zwart uit Den Haag de techniek van Digital Drawing laten zien, geïnspireerd door de Schilderijententoonstelling van Moessorgsky. Tijdens de muziek zullen haar tekeningen getoond worden.

Na afloop feestelijke "afterglow" in het Klockhuys.

Wanneer?
31 augustus 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Grote Kerk Gemeente
Locatie:
Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.