Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beats and rhymes #2 in DOOR

Beats and rhymes #2 in DOOR

Een avond in een urban jasje, vol met beats, teksten en streetart. G-No: De in 1987 geboren Rotterdammer, was vroeger een stille jongen die zijn stem uiteindelijk vond in muziek. In 2007 kwam zijn eerste mixtape uit en sindsdien is G-no een begrip in de Nederlandse rapscene. Verder heeft hij de 2e plek weten te behalen in het BNN programma: ''TheNextMC''. Ook heeft hij inmiddels al meer als 3 miljoen views weten te behalen met zijn videoclips.

De boodschap die G-no voornamelijk over wil brengen via zijn muziek is: 'probeer altijd het positieve uit het negatieve te halen en geloof in jezelf'. Zijn doel is om mensen te raken en te inspireren met zijn muziek, net zoals muziek dat vroeger bij hem heeft gedaan.

Deon Custom: Deon Custom is een Nederlandse 25-jarige muziekproducent en dj. Hij is geboren en getogen in de stad Dordrecht, waar hij bij familie en vrienden bekend is als Deon van Ooijen. Waar de meeste producenten langzaam hun naam, spel en roem opbouwen, kwam Deon Custom uit de lucht vallen en raakte de scene hard met zijn verbluffende album 'Ametrine'. Waarop tien unieke tracks werden uitgebracht door Basserk Recordings in Amsterdam. Gevoed met inspiratie onttrokken aan allerlei dingen, zoals videogames, aan het surrealisme en de spannende stukjes van het eigen nachtleven van de mensheid. Op deze manier blijkt het niet alleen de erkenning waardig te zijn, maar kan het ook een lang en divers verhaal vertellen binnen zijn muziek.

Toegang: pay what you want  | Deur open 20:00 uur | Aanvang 21:00 uur

Wanneer?
2 december 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.