Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenmarkt in de Augustijnenhof

Boekenmarkt in de Augustijnenhof

Vandaag organiseert het Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof weer een boekenmarkt. Het aanbod bestaat uit velerlei boeken en tijdschriften over Dordrecht (en omgeving.) Zo wordt o.a. een collectie bijzondere boeken uit de 17e en 18e eeuw aangeboden.

Mist u nog iets in uw verzameling? Kom dan eens snuffelen, U bent van harte welkom!

Datum: zaterdag 2 december 2017
Tijd: 11.00 t/m 16.00 uur
Locatie: Hof 15

U kunt dan ook het nieuwste boek "Dordtse Gevelwanden, Beschermd stadgezicht in Dordrecht" bekijken en eventueel reserveren. Dit boek zal half december uitkomen. (Zie: augustijnenhof.nl/dordtse-gevelwanden)

Wanneer?
2 december 2017 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Augustijnenhof
Locatie:
Hof 15
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.