Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

van Sint naar Kerst bij Kunst&Vorm

van Sint naar Kerst bij Kunst&Vorm

Kunst&Vorm heeft in het kader van het kunstrondjedordrecht een schatkamer aan bijzondere, tevens orginele cadeautjes op zondag 3 december van 12.00 tot 17.00 uur is er een keuze uit werken van diverse beroepsmatig werkende kunstenaars die grensverleggende vebeeldingen tonen met hun eigen unieke signatuur. Het bertreft schilderijen, werken op papier, etsen, zeefdruk, gouache, sieraden en keramiek. Deze werken zijn merendeel met een sympathieke prijs, die bij een origineel cadeau past.

Wanneer?
3 december 2017 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
06 50898654
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.