Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bobby Kinghe presenteert: Above the Trees

Bobby Kinghe presenteert: Above the Trees

Above The Tree is een band die een goed gevoel heeft om psychedelica te vermengen met folk en en experimentele blues waarmee hij zijn muziek naar een hoger niveau tilt. Zo creëert hij een hybride en hypnotiserende muziekstijl die zijn inspiratie vindt in Afrika, Berlijn en het zuiden van de U.S.

De man achter Above the Trees is Marco Bernacchia. Hij is een kunstenaar die zowel visueel als muzikaal werk maakt. Hij studeerde schilderer aan de kunstacadmie van Urbino.

Hij begon op jonge leeftijd met klassieke muziek maar stapte al snel over op een persoonlijke ontdekkingstocht naar noise, folk en instrumentale blues. Hij heeft deelgenomen aan verschillende internationale kunsttentoonstellingen waaronder de biënnale van Venetië. Sinds 2006 is hij muzikaal actief als Above the Trees en in die hoedanigheid verschenen er al 8 platen van hem en heeft hij al zo'n 2000 concerten gegeven door heel Europa.

Toegang: pay what you want  | Aanvang 17:30 uur

Wanneer?
3 december 2017 van 17.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.