Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

City Worship Tour - Leeland

City Worship Tour - Leeland

De Amerikaanse band Leeland, sinds kort deel van het Bethel Music artiesten collectief, komt weer naar Nederland. Van 30 november t/m 4 december brengt de groep de zogeheten ‘City Worship Tour’ voor het eerst op Hollandse bodem. Voor deze aanbiddingsavonden wordt nauw samengewerkt met lokale kerken in Zwolle, Eindhoven, Amsterdam en Dordrecht.

Mede-organisator Events4Christ besloot ‘City Worship’ te starten vanuit een verlangen om aanbidding meer tot haar recht te laten komen als een grote kracht voor de lokale kerk. Tijdens de afgelopen 20 jaar, waarin de organisatie nauw betrokken is geweest bij evenementen waarin aanbidding een rol speelt, zag ze een duidelijke behoefte ontstaan: weg van alleen muzikaal entertainment, zoekend naar geloofsverdieping en –voeding. Leeland bleek die visie te delen, getuige eerdere succesvolle tours.

Met de gezamenlijke visie is de City Worship Tour van 30 november t/m 4 december opgezet om samen te werken met lokale kerken en zo aanbidding een impact te laten hebben op de desbetreffende steden. Naast een aanbiddingsavond zal Leeland zich ook op andere manieren inzetten. Bijvoorbeeld door speciaal voor lokale kerken besloten leiderschapstrainingen te geven of discussies / seminars te leiden; afgestemd op de behoeften die die kerk ziet in haar stad. De ‘City Worship Tour’ zal op deze manier veel meer zijn dan alleen een aanbiddingsavond. Het is aanbidding in actie; zoekend naar verbinding en bouwend aan Gods Koninkrijk. Het is Leeland ten voeten uit.

Tickets zijn te koop / te reserveren via Events4Christ

Wanneer?
4 december 2017 van 20.00 tot 22.30 uur
Organisator
Events4Christ
Locatie:
Bonfire Dordrecht, Wijnstraat 117
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.