Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bibelot en Brandstof Winterterras

Bibelot en Brandstof Winterterras

Op 8 december verandert het terras ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Bibelot in een warme winterwereld. Kom knus onder een dekentje bij de heaters terrashangen, marshmallows roosteren en genieten van fijne muziek. Inclusief een knisperend vuurtje, besneeuwde poffertjes en liters warme chocolademelk!

Maarten Teekens
Maarten Teekens is zanger/gitarist met een voorliefde voor ouderwets mooie liedjes. Met zijn fijne stem en een groot 50’s en 60’s repertoire zorgt de zanger altijd voor een vrolijke, ontspannen sfeer. Van The Beatles tot Elvis, alles komt langs!

Brandstof
Zowel in Brandstof als buiten op het terras zit je in winterse sferen. Naast de reguliere hapjes en drankjes rooster je marshmallows, prop je je vol met poffertjes en serveert Brandstof fijne warme dranken.

Bibelot
Bibelot bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat een seizoen lang met een feestelijke concertreeks. Vind je het moeilijk om te kiezen uit het uitgebreide aanbod? Geen probleem! Tijdens het winterterras voorziet Bibelot je van programma-advies op maat. En wie jarig is, trakteert: dus er worden óók cadeautjes uitgedeeld. Tipje van de sluier; delicious cupcakes voor de eerste 50 bezoekers.

In de Main Stage
Aansluitend op het winterterras begint een bijzonder gratis concert in de Main Stage. Bibelot doet Dordt een avond cadeau waarbij het publiek bepaalt! De band Say Keys staat klaar om alle verzoekjes uit de zaal in te willigen. Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: Say Keys raast dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen. Weet jij al welk lied je gaat aanvragen?

Aanvang Winterterras: 18.00 uur
Aanvang Main Stage: 20.30 uur
Toegang gratis.

Wanneer?
8 december 2017 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
+31(0)78 89 033 21
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.