Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Kerstdecoratie bij Ambachtshonk

Workshop Kerstdecoratie bij Ambachtshonk

Op zaterdag 9 december organiseert het Ambachtshonk een workshop Kerstdecoratie. Iedereen die graag met hout werkt is welkom voor het maken van kerstdecoratie of cadeau. Het resultaat wordt een geschenkkratje voor speciaalbier, een beschrijfbare kerstboom met krijtverf, kerstuilen van stamschijfjes of borduurwerk op hout. De workshop vindt, bij voldoende belangstelling, plaats in de Hobbywerkplaats aan de Patersweg 53 in Dordrecht. Het programma duurt van 10:00 uur tot 15:30 uur.

Deelname kost € 35,-. Kosten zijn inclusief koffie en thee, lunch, materiaal en gebruik van gereedschap en machines. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen gratis deelnemen, mits zij begeleid worden door een betalende deelnemer. Aanmelden kan via ambachtshonk.nl/doe-mee/workshop-kerstdecoratie.

De workshop wordt verzorgd door ervaren houtbewerkers, tevens vrijwilligers van het Ambachtshonk. Het materiaal dat voor de werkstukken wordt gebruikt is deels afkomstig van eigen bodem. Struiken en kleine bomen van de Patersweg maken er plaats voor de nieuwe moestuin van de Groeituinen.

Het Ambachtshonk is als hobbywerkplaats sinds mei 2016 geopend. De werkplaats biedt faciliteiten aan fanatieke amateurs in houtbewerking die gezamenlijk zelfstandig kunnen werken aan een eigen werkstuk. Dat kan tijdens openingstijden, op basis van een deelnemersovereenkomst voor een vast dagdeel per week. Meer informatie is te vinden op www.ambachtshonk.nl.

Wanneer?
9 december 2017 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Het Ambachtshonk
verbinding@ambachtshonk.nl
Locatie:
Patersweg 53
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.