Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paul Field in concert

Paul Field in concert

Na een geslaagd concert in oktober 2016 keert Dove Award-winnaar Paul Field terug naar Nederland voor een optreden in Dordrecht.
Paul Field werkt sinds 1976 als singer-songwriter en ontving onder meer een Ivor Novello Award van de "British Academy of Songwriters and Composers" en een Dove Award. Zijn liederen, waaronder "God of the Moon and Stars" bereikten de top van hitlijsten in Engeland, de Verenigde Staten, Nederland, Zuid-Afrika en Duitsland.

In 2016 bracht Field zijn meest recente cd, 'Being Myself' uit. Naast eigen werk schrijft hij regelmatig voor andere artiesten en zet hij zich in om met muziek en liederen licht te werpen op thema's als 'rechtvaardigheid' en 'sociale (on)gelijkheid'.

De toegang is Euro 12,50 p.p., vooraf reserveren is verplicht. Dit gaat via True tickets.

Wanneer?
9 december 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bonfire Dordrecht
078-737 03 65
info@bonfiredordrecht.nl
Locatie:
Wijnstraat 117
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.