Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Longpunt: Bewegen met minder energie

Longpunt: Bewegen met minder energie

Vandaag tijdens de laatste longpunt van 2017 behandelt J. Verhoef, fysiotherapeut van Het Spectrum, bewegen met minder energie. Deze decemberbijeenkomst krijgt tevens een feestelijk tintje met sport en spel.

Het Longpunt is een maandelijkse bijeenkomst van het Longfonds voor chronische longpatiënten en hun partners/mantelzorgers uit de regio. De samenkomst is in Het Spectrum.De zaal is open vanaf 13.30 uur en de entree is gratis. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden is niet noodzakelijk. Meer informatie is verkrijgbaar via dordrecht@longpunt.longfonds.nl
Dringend verzoek is om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes te dragen omdat sommige longpatiënten daar extra benauwd van worden.

Wanneer?
11 december 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
in Het Spectrum De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.