Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Avond over GenX

Avond over GenX

SP-Tweede Kamerlid Cem Lacin gaat in gesprek met bewoners en deskundigen. Wat zijn de gevolgen van de lozing van GenX voor de omgeving en de gezondheid? Welke stoffen worden er nog meer aangetroffen in het drinkwater? En wat kunnen we doen om de lozing van GenX te stoppen? Ook komt er een vertegenwoordiger van de waterleidingbedrijven en de toxicoloog (deskundige op het gebied van gifstoffen) Jacob de Boer.

De avond is open voor iedereen. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

Aanvang: 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur.
Adres: Energiehuis, Noordendijk 148

Wanneer?
14 december 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Energiehuis, Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.