Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportieve opening Taalhuis Stadspolders

Sportieve opening Taalhuis Stadspolders

Taalhuis: ondersteuning voor mensen met een taalachterstand
Het Taalhuis Stadspolders, gevestigd in de Bibliotheek Stadspolders, opent op donderdag 14 december haar deuren. Van 14.00 tot 15.00 uur verzorgt Dordtsport een extra actieve opening van het Taalhuis met een aantal sportspellen rondom taal en bibliotheek. Taalhuis Stadspolders is er voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben, maar moeite hebben met lezen en schrijven. Het Taalhuis biedt allerlei structurele activiteiten om te oefenen met taal. Tijdens de opening hoor je meer over deze activiteiten. Taalhuis Stadspolders is een samenwerkingsverband tussen MEE Drechtsteden, Stichting Lezen & Schrijven en Bibliotheek AanZet.

Feestelijke opening
Dordtsport verzorgt de extra actieve opening van Taalhuis Stadspolders met een aantal sportspellen rondom taal en de bibliotheek. Wie kan bijvoorbeeld als eerste dat groene boek vinden met de letter D in de titel? Op deze manier leer je de bibliotheek en de mensen die aanwezig zijn beter kennen. En het is ook nog eens gezond!

Activiteiten Taalhuis Stadspolders
Het Taalhuis is gevestigd in de Bibliotheek AanZet Stadspolders. Hier kunnen mensen met de Nederlandse moedertaal die moeite hebben met lezen en schrijven ondersteuning krijgen. Ook kunnen mensen die Nederlands als tweede taal leren kunnen bij het Taalhuis terecht. Iedere dinsdag- en woensdagochtend zijn er taallessen door MEE Drechtsteden en op donderdag is er taalcafé. Bij het Taalcafé oefen je op een laagdrempelige manier de Nederlandse taal.

Praktische informatie
Wat:  Actieve opening Taalhuis Stadspolders
Wanneer: 14 december, 14.00 - 15.00 uur
Waar:  Bibliotheek Stadspolders, Dudokplein 211, 3315 KH Dordrecht
Toegang: gratis, aanmelden is niet nodig

Wanneer?
14 december 2017 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders
Locatie:
Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.