Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DOOR Open: Arjan Loeve

DOOR Open: Arjan Loeve

Bijzonder programma samengesteld door Arjan Loeve! De laatste "Door|Open" avond van het seizoen wordt een hele speciale! Arjan Loeve viert samen met "Door|Open" naast zijn verjaardag een opnieuw succesvolle seizoensafsluiting van het "Door|Open" concept door op te komen treden met maar liefst 3 podiumacts: -Solo -Met Andere Woorden (Spoken Word trio met Menno van Rosmalen en Wessel Klootwijk) -Band (met Merijn Loeve, Tim Breur en Rob van Rij)

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang 21:00 uur

Wanneer?
15 december 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.