Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie/thee met... De Zonnebloem

Koffie/thee met... De Zonnebloem

Hoe zet deze organisatie zich in?
Koffie/thee met... De Zonnebloem

Vandaag is in Bibliotheek Crabbehof koffie/thee met... Hierin draait het om ontmoeting en het delen van kennis. Een lokale gast komt langs om te vertellen.

Deze editie is een medewerker van Stichting de Zonnebloem te gast. De non-profit organisatie zet zich in voor mensen met een fysieke beperking. Door een bezoek te brengen en activiteiten aan te bieden, wil De Zonnebloem deze mensen minder eenzaam en alleen laten voelen. Vrijwilligers zijn belangrijk voor de organisatie en De Zonnebloem is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Een kopje koffie of thee staat deze middag in Bibliotheek Crabbehof klaar!

Praktische informatie
Datum: vrijdag 15 december
Tijd: 14:00 - 15:30 uur
Locatie: Bibliotheek Crabbehof
Toegang: Gratis

Wanneer?
15 december 2017 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet vestiging Crabbehof
Locatie:
De Savornin Lohmanweg 110
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.