Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met… de agenten van Dordrecht Centrum

Koffie met… de agenten van Dordrecht Centrum

Voor een vrijblijvend gesprek met de politie
In Stadsbibliotheek Dordrecht is er op vrijdag 15 december van 10.30 tot 12.00 uur een koffie met… wijkagenten Hanneke Twigt en Karin Been. Hier kan iedereen terecht om eens op een meer vrijblijvende manier met de politie te praten. Wil je bijvoorbeeld meer weten over wat de agenten doen, over veiligheid of beveiliging van je huis? Bezoekers kunnen vragen stellen en tips of aandachtspunten doorgeven. Deze koffie met… is niet bedoeld om aangifte te doen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Praktische informatie
Wat:  Koffie met… de agenten van Dordrecht Centrum
Wanneer: vrijdag 15 december, 10.30 – 12.00 uur
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang: gratis, aanmelden is niet nodig

Wanneer?
15 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.