Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bibelot + DOOR met: Anemon + The Hazzah

Bibelot + DOOR met: Anemon + The Hazzah

Bibelot & DOOR slaan de handen in één en programmeren samen vette bands op de twee locaties in Dordt! Met dit keer Anemone & The Hazzah op 16 december in DOOR. Het concert is onderdeel van een gloednieuwe reeks.

Anemone is een Rotterdamse formatie met (ex-)leden van onder andere The Afterveins, Moon Tapes en The High Weeds. Zelf noemen ze hun muziek “Oasis on drugs”: goeie britpop met een psychedelische saus.De surfy garagerock The Hazzah is puur, ongelikt en doordrongen van eeuwige, jeugdige energie. Klinkt als een dronken one night stand tussen The Black Lips en Allah-Las.

Toegang: pay what you want  | Deur open 21:00 uur | Aanvang 22:00 uur

Wanneer?
16 december 2017 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.