Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderkerstgala (6-11 jaar)

Kinderkerstgala (6-11 jaar)

Speciaal voor kinderen van 6 - 11 jaar organiseert ToBe een Kinderkerstgala op zaterdag 16 december van 14.00-15.30 uur. Voor deze gelegenheid wordt theaterzaal Ketel 2 omgetoverd tot balzaal inclusief kroonluchter in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht.

Trek je feestelijkste outfit aan en bouw een feestje samen met de andere kinderen! Kom dansen, zingen en knutselen. Laat een kerstversiering op je gezicht schminken en maak kans op de prijs voor Best Geklede Jongen of Best Gekleed Meisje. Volg jij geen les bij ToBe? Jij bent ook van harte welkom om naar het Kinderkerstgala te komen.

Kaarten
De prijs is € 5,- en kaarten zijn te bestellen via www.tobe.nl/agenda en aan de balie van het Energiehuis (pin only). De prijs is inclusief limonade en iets lekkers. ToBe-docenten en -medewerkers begeleiden de kinderen tijdens het gala. Het Kinderkerstgala is niet toegankelijk voor ouders en verzorgers.

Wanneer?
16 december 2017 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
ToBe
088-8885372
info@tobe.nl
Locatie:
Locatie Energiehuis, Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.