Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesfeestje Feest in het Onderwijsmuseum

Voorleesfeestje Feest in het Onderwijsmuseum

Voorleesfeest met lichtjes en liedjes
In het weekend van de kerstmarkt organiseert Stichting Voorlezen een heel gezellig Voorleesfeestje.
Zin om tussen alle kerstmarktactiviteiten even tot rust te komen?
Of heb je geen zin in de kerstmarkt, maar wel in samen genieten van mooie feestverhalen?

Kom dan zaterdag, 16 december naar het Voorleesfeestje Feest van 14:00 tot 15:00 uur in het Onderwijsmuseum. Trees Flameling, Hetty Knobbe en Marja van der Knaap toveren deze zaterdag de educatieruimte van het Onderwijsmuseum om in een warme en gezellige sfeer. Ze lezen prachtige verhalen voor over het (Kerst)feest, zingen mooie liedjes en knustelen samen met de kinderen iets vrolijks in elkaar.

Na afloop mogen de kinderen een boek kiezen uit de Boekenkast. Alle kinderen van 2 tot 8 jaar en hun ouders zijn van harte welkom. Meld je snel aan door een mail te sturen naar ilse.vd@voorlezen.org. Schrijf erbij met hoeveel kinderen en volwassenen je komt. Deelnemen kost € 2,50 per gezin. (exclusief entree museum)

Wanneer?
16 december 2017 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Stichting Voorlezen
info@voorlezen.org
Locatie:
Nationaal Onderwijsmuseum, Burgemeester de Raadtsingel 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.