Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Afscheidsdienst (van de Opstandingskerk)

Afscheidsdienst (van de Opstandingskerk)

Op 17 december 2017 om 14.00 uur, zal de Vrije Evangelische Gemeente Dordrecht een afscheiddienst houden van het kerkgebouw, “De Opstandingskerk".  Ze maken er een bijzondere dienst van om waardig afscheid te nemen van het hen zo vertrouwde gebouw. Het zal een dienst worden met een speciale liturgie. Het kerkgebouw wordt tijdens de viering “onttrokken aan de functie van kerkgebouw.”’  Ze vieren de Maaltijd van de Heer en de liturgische en christelijke symbolen zullen de kerk worden uitgedragen. Op deze wijze hopen ze dat de dienst een mooie afsluiting zal krijgen.

Na afloop is er een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje.
De dienst begint om 14.00 uur. 

De VEG gemeente heeft vanaf 1 januari 2018 onderdak gevonden in het gebouw van de Doopsgezinde gemeente, aan de Hugo van Gijnweg 12. Daar zullen ze 1 maal per 2 weken hun eigen diensten verzorgen en daarnaast in goede samenwerking elkaars gast zijn. Aanvang van deze diensten is om 10:15 uur.

Wanneer?
17 december 2017 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vrije Evangelische Gemeente Dordrecht
Locatie:
De Opstandingskerk aan de Groen van Prinstererweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.