Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Dijkt in de Popcentrale

Het Dijkt in de Popcentrale

Het Dijkt is Dé Dijk coverband van Dordrecht
‘Ik kan het niet alleen’ zei Corné ergens in 2014, en voor hij het wist had hij een clubje mensen om zich heen vergaard dat hetzelfde wilde als hij: muziek van De Dijk spelen. Inmiddels is het clubje uitgegroeid tot een tienmansformatie, compleet met blazers, accordeon en percussie, die onder de naam Het Dijkt door het leven gaat.

Het Dijkt staat voor een knallend optreden met nummers van De Dijk. Het zijn niet per sé de bekendste nummers die worden gespeeld, maar ze swingen altijd. Dat is het criterium! En eigenwijs als we zijn gieten we ons eigen sausje over de muziek: niet naspelen van, maar spelen met de muziek van De Dijk. Het moet dijken. En als Het Dijkt, dan dijkt het goed!

Het Dijkt bestaat uit:
Corné van Zwienen – zang, gitaar
Ken de Grood – gitaar, zang
Jan van Bommel – gitaar, accordeon, zang
Cyrillo Huis – toetsen, zang
Hans Landwehr – trombone
Frank Smit – trompet
Angelique Ardon - Saxofoon
Onno Roëll – drums, zang
Jan Smit – percussie
Ed Weeda - bas

Entree: gratis | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Wanneer?
20 december 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
Popcentrale
088-8885350
info@popcentrale.nl
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.