Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Viewing: The Case for Christ

Viewing: The Case for Christ

Present organiseert in samenwerking met NEEMA en Bonfire op 22 december om 19:30 een viewing van 'The Case for Christ'.

DE FILM:
In 1980 levert Lee Strobels bekroonde onderzoeksjournalistiek hem een promotie als juridisch redacteur op bij de Chicago Tribune. Thuis met zijn vrouw Leslie gaat het hem minder voor de wind. Haar nieuwe geloof in Christus dwingt Lee, als vastberaden atheïst, om gebruik te maken van zijn journalistieke en juridische opleiding. Met behulp hiervan wil hij de beweringen van het christendom weerleggen en tegenover zijn atheïsme stellen.

PRIJS: €10,- (inclusief de DVD!)
Kaartverkoop gaat via The Movies: www.themoviesdordrecht.nl/filmprogramma/films/mov-the-case-for-christ

Wanneer?
22 december 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies
078-7200777
info@themoviesdordrecht.nl
Locatie:
Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.