Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

2017 WHOP Z’n Kop

2017 WHOP Z’n Kop

De jaarafsluiting van senioren open podium WHOP Goes Pop
op vrijdag 22 december zet WHOP Goes POP de Popcentrale op zijn kop. Als afsluiting van 2017 treedt een aantal van senioren van WHOP Goes POP in de kelder van de Popcentrale op van 20.00 u. tot 23.00 u. Het is geen open podium zoals elke 2de dinsdag van de maand, maar een echt optreden.

Vertrouwde gezichten zoals Anna Meijers en Albert Bosman zijn aanwezig, maar ook nieuwe gezichten als Rita de Krimp, het trio Rubato en Johnny Idema met de band Another Sonic Boom. De presentatie van de avond is in handen van Ad Klous. Eef ’t Hoen sluit de avond muzikaal in Ierse stijl af.

WHOP Goes Pop
Voor alle ouderen die van muziek houden, zelf muziek maken, een instrument bespelen of zingen kan iedereen elke tweede dinsdagochtend van de maand optreden en ervaring opdoen ‘on stage’. Ook koormuzikanten zijn van harte welkom. De Popcentrale, gevestigd in de kelder van het Energiehuis zorgt voor de geluidsapparatuur, zoals versterkers, microfoons en eventueel een piano. Er is geen begeleiding. Eigen muziek op USB-stick, of een eigen akoestisch instrument meenemen, is wel nodig.

Ook familie en vrienden zijn welkom om te komen kijken en luisteren naar optredens. Even wat ontspanning en plezier! Entree: € 2,00 p.p. De zaal gaat open om 19:30 uur. De bar is open, koffie en thee zijn gratis.

Wanneer?
22 december 2017 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Popcentrale
088-8885350
info@popcentrale.nl
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.