Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Reni & Elisa Krijgsman: Immanuel-tour

Kerst: warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen zingen..... Allemaal ingrediënten die herkenbaar zullen zijn tijdens de aankomende kersttour van Reni en Elisa Krijgsman.

Reni en Elisa nemen je mee in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige nieuwe liederen, die speciaal geschreven zijn voor deze tour, en het samen zingen van bekende kerstliederen die ons vertellen en ons eraan herinneren dat God een God van relatie is, altijd op zoek naar ons, altijd bij ons. Immanuel, God altijd met ons.

Het beloven mooie, hartverwarmende avonden te worden, waaraan de ambiance van de mooiste kerkjes van Nederland geweldig zullen bijdragen. De avond zal in kerstsfeer worden afgesloten door, onder het genot van koffie of warme chocolademelk met heerlijke kerstlekkernijen, samen met Reni en Elisa na te genieten.

Entree Euro 14,- p.p. (bij vroeg boeken) te reserveren via True Tickets

Wanneer?
22 december 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.