Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert van jazztrombonist Yavin in De Oude School

Kerstconcert van jazztrombonist Yavin in De Oude School

In december brengt jazztrombonist Yavin voor het derde jaar op rij een speciaal muzikaal kerstprogramma. Dit, bij zijn achterban inmiddels bekende kerstconcert is voor 2017 in een nieuw jasje gestoken en is maar liefst vier keer te zien op een nieuwe locatie, De Oude School in Dordrecht.

Onder begeleiding van pianist Jan Geijtenbeek neemt Yavin zijn publiek mee door de kerst van zijn jeugd. Dit doet hij met muziek, variërend van bekende kerstnummers, klassieke werken en moderne jazz. Met nog een extra, muzikale, gast in het programma belooft het kerstconcert van Yavin een heerlijk avond uit te worden.

Yavin (1990) is trombonist in hart en nieren met een duidelijk eigen smaak. Hij weet verschillende muziekstijlen ten gehore te brengen op zijn trombone, waarbij het accent ligt op jazz.

Er is een concert op:

  • zondag 10 december 20.00 uur,
  • vrijdag 22 december 20.00 uur en
  • zondag 24 december 15.00 en 19.00 uur.

Kaarten à €15,00 zijn verkrijgbaar via www.truetickets.nl

De Oude School bevindt zich aan Dubbelsteynlaan West 74 in Dubbeldam, Dordrecht.

Wanneer?
24 december 2017 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Oude School, Dubbelsteynlaan West 74
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.