Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Familie-instuif bij De Buitenwacht

Familie-instuif bij De Buitenwacht

Op eerste kerstdag van 14.00 tot 20.00 uur is er een familie-instuif bij De Buitenwacht. Aandacht voor elkaar zal een sleutelwoord zijn in het nieuwe programma.

De dag draait om de aandacht voor elkaar in de vorm van een familiesfeer, met leuke kinderactiviteiten, gezelschapsspellen, hier en daar live muziek en/of een gelegenheidskoor. De zingeving zal op deze dag niet ontbreken voor wie daar behoefte aan heeft. Ook wordt er voor een maaltijd gezorgd.

Iedereen die familie, vrienden, iets lekkers of zichzelf meebrengt is welkom op deze instuif. Wanneer je een bijdrage wilt leveren aan het programma (en dat kan echt van alles zijn) of aan de voorkomende werkzaamheden op deze dag dan kan je dit van tevoren melden bij Els Hauser, werkzaam op het kantoor van De Buitenwacht. Tel. 6131359. De Buitenwacht is te vinden aan de Bosboom Toussaintstraat 67.

Wanneer?
25 december 2017 van 14.00 tot 20.00 uur
Organisator
de Buitenwacht
078 613 1359
kantoor@buitenwachtdordrecht.nl
Locatie:
Bosboom Toussaintstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.