Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koning Koos is Jarig (vanaf 3 jaar)

Koning Koos is Jarig (vanaf 3 jaar)

Het Zandkasteel – Koning Koos is Jarig (vanaf 3 jaar) Dans en zing lekker mee

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 3 jaar.

Dans en zing lekker mee met de nieuwe avonturen van Het Zandkasteel. Koning Koos denkt dat iedereen zijn verjaardag vergeet. Sassa en Toto zijn net aan het bedenken welk cadeau ze hem gaan geven. Een bal? Een toeter? Ze besluiten dat ze zelf een cadeau gaan maken.

Na afloop mag je de koning zelf feliciteren en met de spelers op de foto.

Tickets zijn te koop / bestellen via de website

Wanneer?
27 december 2017 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.