Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Jongkind (Ouders en kinderen 6-13 jaar)

Workshop Jongkind (Ouders en kinderen 6-13 jaar)

Stap binnen in de wereld van Jongkind. Zijn rake observaties van de natuur en zijn directe, losse manier van schilderen waren een eyeopener voor de Franse kunstenaars van zijn tijd. Ouders en kinderen (6-13 jaar) kunnen samen aan de slag bij dit familieatelier.

Aanmelden bij de balie op de dag zelf. Prijs Gratis, excl. museumentree.

Wanneer?
28 december 2017 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordrechts museum
(0)78 770 8708
info@dordrechtsmuseum.nl
Locatie:
Museumstraat 40
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.