Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Programmeren met de Ozobot (7-12 jaar)

Programmeren met de Ozobot (7-12 jaar)

Een Ozobot is een minirobot die je kunt programmeren met kleuren en lijnen. Wil je leren programmeren met Ozobots? Met geheime codes geef je commando's. Samen zetten we een route uit voor de Ozobot en leren je zo wat programmeren is. Kom je de Ozobots uitproberen?

Voor deze 'programmeren met de Ozobot' zijn twee sessies ingepland. Om 15:00 en 16:00 uur.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Crabbehof Dordrecht
Datum en tijd: Donderdag 28 december, 15.00 tot 17.00 uur
Toegang: Gratis
Voor wie: Kinderen van 7 t/m 12 jaar.
Aanmelden via de website.

Wanneer?
29 december 2017 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet vestiging Crabbehof
Locatie:
De Savornin Lohmanweg 110
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.