Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsreceptie GroenLinks

Nieuwjaarsreceptie GroenLinks

Graag nodigt GroenLinks je uit voor de GroenLinks Drechtsteden Stadswandeling & Nieuwjaarsborrel

Datum: 6 januari 2018
Tijd: Vanaf 14:30 uur
Locatie: Standbeeld Arie Scheffer, Scheffersplein, Dordrecht

GroenLinks: "Ga met ons mee op pad en ontdek mooie, onbekende plekjes in het centrum van Dordrecht. Vanaf 16:00 uur ben je ook welkom op een inspirerende, bijzondere locatie net buiten het centrum: de Groeituinen aan de Patersweg 53. Daar, in het gebouw waar de plannen voor de nieuwe sociale moestuin opgebloeid zijn en waar onlangs een Rechtstreex wijkpunt is geopend, heffen we na de wandeling het glas op het nieuwe jaar. Ook verrichten we de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij we een tipje van de sluier op zullen lichten over hoe we van Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht nog mooiere – eerlijkere, groenere en zorgzamere – steden willen maken. Jij komt toch ook?"

Wanneer?
6 januari 2018 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
GroenLinks
Locatie:
Standbeeld Arie Scheffer
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.