Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wilgen knotten in de Biesbosch

Wilgen knotten in de Biesbosch

De Natuur- en Vogelwacht Biesbosch gaat ook in het nieuwe jaar weer aan de slag met het knotten van wilgen in en rond de Biesbosch. Dit jaar zijn de monumentale knotwilgen langs de Zeedijk aan de beurt. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen deze karakteristieke bomen onderhouden worden en daardoor behouden blijven.

Heerlijk bezig zijn in de vrije natuur en met je blote handen meehelpen aan het in standhouden van het landschap geeft veel voldoening.
Wie een keer mee wil helpen en sfeer wil proeven is zaterdag 6 januari van harte welkom aan de Zeedijk, nabij de Kop van het Land. De Natuur- en Vogelwacht zorgt uiteraard voor de benodigde gereedschappen en andere faciliteiten. (Ook op 3 februari en op 3 maart worden er door de Natuur- en Vogelwacht nog wilgen geknot.)

De starttijd is 10 uur, verzamelen bij de Natuur- en Vogelwacht aan de Noorderelsweg 4a. De eindtijd is afhankelijk van omstandigheden, maar zal tussen 14 – 15 uur liggen. Zij die de armen uit de mouwen willen steken en het jaar gezond willen beginnen in onze mooie natuur, kunnen zich telefonisch opgeven via tel.: 078-6213921 (tijdens kantoortijd).

Wanneer?
6 januari 2018 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht Biesbosch (NVB)
Locatie:
verzamelen bij Noorderelsweg 4a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.