Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Je gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen

Je gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen

Wat doe jij tegen hoofdpijn, darmklachten, hooikoorts, opvliegers, verkoudheid/ griep of brandend maagzuur?
Wist je dat je deze kwalen ook op een natuurlijke manier te lijf kunt gaan?
Volg de Workshop van Aromatherapeut Anita en Voedingskundige & Aromatherapeut Simone en werk aan je gezondheid!

Een goede gezondheid heeft niet alleen te maken met wat je eet, maar ook met de rest van je levensstijl. Wat zijn de verzorgingsproducten die je gebruikt, beweeg je genoeg en ook zeer belangrijk: welke medicijnen gebruik je? Wat gebruik jij bij:

• Oorontsteking
• Schaafwondjes
• Candida
• Hoofdpijn
• Brandend maagzuur
• Slapeloosheid
• Hooikoorts
• Griep
• Opvliegers en andere kwaaltjes?

Er zijn gelukkig veel natuurlijke middelen te verkrijgen. Middelen die je gezondheid zelfs ten goede komen! Volledig veilig voor zowel volwassenen als kinderen en een weldaad voor je lijf. Wist jij al dat pepermuntolie erg effectief is tegen hoofdpijn? Of dat lavendel een natuurlijk anti-histamine is? Heel handig bij een allergische aanval of hooikoorts. Kortom, er is heel veel wat je natuurlijk op kunt lossen.

Wanneer: zaterdag 6 januari 2018 van 11.00 – 12.30 uur
Waar: Inloophuis Helianthus, Singel 28

Wanneer?
6 januari 2018 van 11.00 tot 12.30 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.