Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KNNV minicursus: Tuinvogels herkennen

Start KNNV minicursus: Tuinvogels herkennen

Welke vogels zie je in jouw tuin? Het verschil tussen de mus en de merel ken je misschien wel. Maar wat is het verschil tussen de pimpelmees en de koolmees? Of zit er een ringmus of huismus op de voedertafel?

De KNNV afdeling Drechtsteden organiseert samen met Jaarrond Tuintelling en Vogelbescherming Nederland een minicursus tuinvogels als voorbereiding op de Nationale Tuinvogeltelling van 27 en 28 januari 2018. Deelnemers kunnen na afloop van de cursus alle algemene tuinvogels herkennen. De cursus bestaat uit twee delen, één theoriegedeelte en één praktijkexcursie.

Deze minicursus is geschikt voor deelnemers die meer van tuinvogels willen weten. Ook leuk voor beginnende vogelaars.

De cursus wordt gegeven in janurari 2018. Meld je aan via: www.knnv.nl/aanmeldformulier-tuinvogelcursus-knnv-afd-drechtsteden

Deelname is gratis.

Theorie: maandag 8 januari 2018, vanaf 20:00 uur.
Excursie: zaterdag 13 januari 2018, vanaf 10.00 uur. Locatie: Wantijpark, Dordrecht.

Contactpersoon: Frans Beuvens, secretaris@drechtsteden.knnv.nl Telefoon: 078 – 613 72 07

Wanneer?
8 januari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
KNNV Afdeling Drechtsteden
078 – 613 72 07
secretaris@drechtsteden.knnv.nl
Locatie:
Het koetshuis, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.