Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Velvet Music Night met Intergalactic Lovers

Velvet Music Night met Intergalactic Lovers

Wat is de Velvet Music Night precies?
In samenwerking met poppodium Bibelot zal Dordrecht’s enige platenwinkel Velvet Music Dordrecht met enige regelmaat concerten organiseren van (nieuwe) artiesten die het verdienen in de spotlight gezet te worden. Qua stijl kan het alles zijn: pop, wereldmuziek, indierock, singer-songwriters, punkrock: het maakt niet uit, zo lang het maar bijzonder en van hoge kwaliteit is. Het zijn per definitie artiesten waar de mannen van Velvet Dordrecht achter staan en iets bijzonders in zien.

De concerten zullen altijd plaatsvinden in één van de prachtige zalen van Bibelot in het al even schitterende Energiehuis. Bij eerdere edities speelden o.m. Sumie, The Sore Losers, Darwin Deez, Tubelight, Bombay, Manngold, The Copyrights, Puggy, Team Me! En The Herfsts in de Powerstage van Dordrecht’s enige poppodium.

Bibelot én Velvet Music Dordrecht gebruiken hun grote netwerken om zoveel mogelijk aandacht en promo te genereren voor de concerten, en ook (bijna altijd) zal er een (lokaal) voorprogramma geboekt worden om nóg meer mensen te kunnen aantrekken. De Velvet Music Night is na eerdergenoemde succesvolle edities een merknaam geworden en trekt steeds meer mensen op naam van het evenement.

Woensdag 10 januari speelt het fantastische Intergalactic Lovers op verzoek van de mannen van Velvet Dordrecht in de Powerstage van Bibelot. Dit indiepopkwartet uit Aalst timmert sinds 2008 aan de weg en bracht in deze periode 3 albums uit. De muziek van de band zal fans van P.J. Harvey, Feist en Rhye zeker aanspreken.

Eind 2014 werd de track ‘Northern Rd.’ gebruikt als de titelsong voor de internationale politieserie "The Team". Intergalactic Lovers werd voor de MIA's van 2014 genomineerd in drie categorieën: "beste groep", "beste album" en "beste alternative". De band heeft de afgelopen jaren honderden nationale én internationale optredens gedaan, onder meer in Zuid-Afrika, Duitsland, Rock Werchter, Pukkelpop en twee keer een instore op Record Store Day bij Velvet Music Dordrecht.

Het derde album ‘Exhale’ verscheen op 15 september 2017 via [PIAS], deze werd geproduceerd door de vermaarde Gil Norton (bekend van werk met o.m. Pixies, The Frames, Counting Crows, Patti Smith, Jimmy Eat World).

Kaarten à €16,- zijn te koop bij Velvet Music Dordrecht aan de Vriesestraat en op www.bibelot.net.

.

Wanneer?
10 januari 2018 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
+31(0)78 89 033 21
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.