Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Percival Stubbs en Minou den Hals in Open Huis Ontmoetingskerk

Percival Stubbs en Minou den Hals in Open Huis Ontmoetingskerk

Vanochtend is er weer Open Huis in de Ontmoetingskerk. Het is inmiddels traditie dat Percival Stubbs de eerste Open Huis ochtend in het nieuwe jaar verzorgt. Het onderwerp is: Het dagelijks leven in Herculaneum en Pompeii.

We weten dat deze Romeinse steden in 79 na Chr. werden verwoest door een vulkaanuitbarsting. Maar hoe leefden de mensen, wat aten zij en hoe waren de openbare voorzieningen? Deze vragen en nog veel meer zullen tijdens de lezing worden beantwoord. Minou den Hals zal de lezing met een prachtig harpspel omlijsten.

Van 10:00 tot 12: 00 uur is iedereen van harte welkom. Er wordt koffie en thee geschonken en er is gelegenheid voor een fijn gesprek en gezellig samenzijn. De bussen van de buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk.

Wanneer?
10 januari 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Ontmoetingskerk
Locatie:
Slangenburg 3 (wijk Sterrenburg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.