Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerkbijeen komst werkzoekende 50-plussers

Netwerkbijeen komst werkzoekende 50-plussers

50 en werkzoekend? Kom kennismaken.
Voor 50-plussers die op zoek zijn naar een baan organiseert Werk ervaring een netwerkbijeenkomst op woensdagmiddag 17 januari.

Werk ervaring is een zelforganisatie van werkzoekende 50-plussers. Er worden workshops georganiseerd en elke maand is er een netwerkbijeenkomst met een interessant thema of een speciale gast. Doel: elkaar ondersteunen bij het zoeken naar een passende betaalde baan.

Wanneer?
17 januari 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Werk ervaring
06-29289180
info@werkpluservaring.nl
Locatie:
De Buitenwacht, Bosboom Toussaintstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.