Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Harold Verwoert (omroep MAX) komt naar De Merwelanden

Harold Verwoert (omroep MAX) komt naar De Merwelanden

Op woensdag 17 januari 2018 komt  zanger en presentator Harold Verwoert  naar woon- en zorgcentrum De Merwelanden. Harold Verwoert is sinds 1989 actief als zanger, presentator, acteur en componist/tekstdichter. Hij is bekend van omroep MAX en zijn alter ego coole piet Diego.

Harold zal op 17 januari om 14.00 een muzikaal optreden geven. Het optreden is mogelijk gemaakt  door de stichting De Vrienden van De Merwelanden en mag u gewoon niet missen.

Wanneer?
17 januari 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Merwelanden
Locatie:
de Theaterzaal van De Merwelanden, Haringvlietstraat 515
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.