Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kennismaking met Dansexpressie (proefles)

Houd je van Dans en Beweging?
Dan is dansexpressie vast iets voor jou. Iedereen kan het. Een dans-ster hoef je beslist niet te zijn. Gemotiveerd om te bewegen des te meer.

De enthousiaste dansleraar Ben Vos geeft de lessen Hij leert je om creatief om te gaan met verschillende vormen van (moderne) dans. Jong en oud(er), iedereen is van harte welkom. Op de eerste plaats staat dansen en plezier hebben. Dansexpressie is een heerlijke manier om jezelf op een creatieve manier te uiten. Iedereen danst op zijn of haar eigen unieke manier en die is altijd goed. De sfeer is ontspannen.

Heb je last van fysieke problemen (spieren, gewrichten, zoals: fibromyalgie, artrose, reuma en stijfheid) dan is deze cursus een aanrader. Veel klachten kunnen ontstaan doordat we verkeerd omgaan met onze spieren en gewrichten. Tijdens de danscursus krijg je tips en leer je hoe je anders kunt bewegen. Ook bij klachten ten gevolge van stress kan dansexpressie verlichting geven.

Nieuwsgierig geworden?
Op woensdag 17 januari 2018 zal er om 19.45 uur in het Cultureel Centrum Sterrenburg een proefles plaatsvinden.
Voor meer informatie kunt je bellen met Ben Vos, telefoon 06-50290771.

Wanneer?
17 januari 2018 van 19.45 tot 21.30 uur
Organisator
Ben Vos
06-50290771
Locatie:
Cultureel Centrum Sterrenburg, Dalmeyerplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.