Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schrijfcafé in De Prinsemarij

Schrijfcafé in De Prinsemarij

Sanshine Schrijft organiseert vandaag het Schrijfcafé in wijkcentrum De Prinsemarij in Nieuw-Krispijn. Deze januari-editie staat in het teken van een nieuw begin.

Schrijven is goed voor de gezondheid. Het is een creatieve vorm van bezinning en zelfexpressie die je helpt om met aandacht in het leven te staan. Sandra Utterijn-Klijnsmit verzorgt dit maandelijkse Schrijfcafé en helpt de deelnemers tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse schrijfoefeningen. Naast het schrijven zit de kracht van het Schrijfcafé ook in het voorlezen van het geschreven werk. Met schrijven kruip je naar binnen om vervolgens te verwoorden wat er gehoord en verwoord wil worden. Met het hardop voorlezen aan anderen komen de reflectie en bezinning tot leven. Het wordt echt en de kwetsbaarheid kan je raken.

Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. Voorlezen is niet verplicht. De bijeenkomst begint om 10 uur en duurt tot 12 uur. Deelname kost 12 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Aanmelden kan door een email te sturen naar sandra@sanshineschrijft.nl. De deelnemer neemt zelf pen en papier mee.

Sandra Utterijn-Klijnsmit ondersteunt ondernemers bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven, blogs en andere media. Daarnaast is ze organisator van het Schrijfcafé Dordrecht. Het Schrijfcafé is een landelijk initiatief van Shodo. Meer informatie over Sanshine Schrijft en de komende Schrijfcafés vindt u op de website.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Schrijfcafé
Voor wie: iedereen
Datum: donderdag 18 januari 2018
Locatie: wijkcentrum De Prinsemarij, Nassauweg 2
Toegang: 12,00 euro

Wanneer?
18 januari 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Sanshine Schrijft
Locatie:
wijkcentrum De Prinsemarij, Nassauweg 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.