Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DOOR Open Podium Woordkunst o.l.v. Kees Klok

DOOR Open Podium Woordkunst o.l.v. Kees Klok

Vrijdag 19 januari DOOR Open Podium Woordkunst olv Kees Klok
Helaas is er een einde gekomen aan de wekelijkse DOOR | Open avonden, maar aan de andere kant bood dit ook weer nieuwe mogelijkheden. Met DOOR Open Podium proberen wij het open podium karakter van DOOR | Open te behouden. Alleen bieden wij vanaf nu een gevarieerder programma aan van niet alleen muziek, maar ook woordkunst, theater en stand-up comedy.

De eerste editie van DOOR Open Podium staat in het teken van de woordkunst. Alle varianten van het gesproken woord zullen hier aan bod komen. De avond wordt verzorgd door een gastheer of vrouw die een aantal mensen heeft uitgenodigd om werk te komen voordragen. Tussen door is er altijd de mogelijk om vanuit het publiek te interrumperen en de microfoon ter hand te nemen. Op vrijdag 19 januari is het de eer aan Kees Klok om deze nieuwe avond af te trappen.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang 20:30 uur

Wanneer?
19 januari 2018 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.