Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The music of The Beatles live bij Daantje

The music of The Beatles live bij Daantje

Op zaterdagmiddag 20 januari verzorgen een aantal bekende Dordtse musici een optreden dat in het teken staat van The beatles.
Daantje programmeert om de week live muziek op de zaterdagmiddag. Een klein optreden na het shoppen. Onder het genot van een drankje en eventueel hapje kunt u genieten van akoestische live muziek van zeer getalenteerde musici.
Een akoestische sessie waarin de mooiste liedjes van McCartney, Lennon en Harrison. Zanger Maarten Teekens, Johan Struik en Ronald Loeve geven hun versie van deze klassiekers. Ondersteund door Ton van der kolk en Timothy van der Holst.

Vanaf 15:30 uur gaan ze spelen.
Het is gratis entrée en duurt tot 17:00 uur.

Wanneer?
20 januari 2018 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Daantje & Food & Drinks
info@daantjefoodanddrinks.nl
Locatie:
Nieuwstraat 25
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.