Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tina de Musical - Mariska van Kolck e.a. (vanaf 8 jaar)

Tina de Musical - Mariska van Kolck e.a. (vanaf 8 jaar)

Het meisjesblad Tina bestaat een halve eeuw.  Het eerste nummer verscheen op 10 juni 1967. Om dit te vieren krijgt Tina een eigen musical. Op zondag 21 januari is de vrolijke musical, met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes, te zien in Kunstmin.

Tina, Puck en Fabio maken wekelijks in Tina heel veel avonturen mee tijdens het maken van de nieuwste Tina. Dankzij Tina en haar vrienden wordt het blad altijd weer goed gevuld. Maar wat moet Tina als haar ouders veel te druk zijn? En als ze stiekem verliefd wordt op die knappe Bobby? Gelukkig komt oma speciaal uit het buitenland om Tina te helpen.

Tickets en de prijzen ervan, zijn te vinden op:  www.kunstmin.nl

Wanneer?
21 januari 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.