Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dansen in Sterrenburg

Ilaya Out nodigt je uit om te komen dansen. In beweging komen op je eigen natuurlijke manier geeft je plezier en levenslust. De muziek en de oefeningen helpen je uit je hoofd te komen, in je lijf. Er zijn geen vaste pasjes en het is een heerlijke manier om je fit en jong te blijven voelen!

De eerst volgende keer is 24-1-2018 van 19.30 tot 21.30 en daarna om de week in Cultureel Centrum Sterrenburg.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken en de eerste keer mee te dansen voor € 5,-. Wil je meer weten of wil je jezelf aanmelden, neem dan contact op met Ilaya.

Wanneer?
24 januari 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Biodanzadocente Ilaya Out
Locatie:
Cultureel Centrum Sterrenburg, Dalmeyerplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.