Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesontbijt Bibliotheek Stadspolders

Voorleesontbijt Bibliotheek Stadspolders

Ssst! De tijger slaapt.... Dit prentenboek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen, die in de ochtend van woensdag 24 januari 2018 landelijk worden gestart met het Nationaal Voorleesontbijt.

Kom je ook ontbijten om 9.00 uur en wordt dan voorgelezen. Na afloop krijgen de kinderen een leuke verrassing.
Opgeven via welkom@pipenzo.nl voor 17 januari. (Maximaal 20 ouder-kind plekken)

Wanneer?
24 januari 2018 van 09.00 tot 10.30 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders / Pip en Zo
Locatie:
Dudokplein 211
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.