Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DOOR x Bibelot: Charlie and the Lesbians + Bartek

DOOR x Bibelot: Charlie and the Lesbians + Bartek

Het kersverse koppel Bibelot Poppodium & DOOR presenteert een gloednieuwe concertreeks in DOOR. Met tijdens deze editie Charlie & the lesbians + BARTEK.

Charlie & The Lesbians
Met songs als ‘Reefer Madness’ laten deze Brabantse garagepunkers er duidelijk geen gras over groeien. De primitieve opruiingen van dit smeulende rariteitenkabinet zijn tamelijk legendarisch te noemen. Schunnig als The Stooges, fantasierijk als Daniel Johnston en bevlogen als Jay Reatard.

Bartek
Dit fuzzrock-trio uit Amsterdam speelt harde, felle popsongs. Live is het altijd feest. Begin 2016 kwam single Beach uit, gevolgd door een gelijknamige EP en een succesvolle POPRONDE tour. Bartek ploegt met debuutalbum ‘Bartek’ op zak de Hollandse bodem om.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang 21:00 uur

Wanneer?
26 januari 2018 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.