Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Marjorie Olieberg-de Gids

Koffie met... Marjorie Olieberg-de Gids

thema: pesten

Koffie met... auteur Marjorie Olieberg-de Gids, geboren en getogen in Dordrecht. Haar eerste boek Zo anders - Hoe pesten mijn leven heeft veranderd heeft zij in november 2017 uitgebracht.

Samenvatting:
Marie heeft het allemaal, een leuk huis, lieve vriend en een baby op komst. Het geluk lacht het jonge koppel toe. Niemand weet dat Marie gebukt gaat onder haar verleden waarin ze werd gepest. In het geheim lijdt ze aan agorafobie en is ze depressief. Totdat de geboorte van hun zoon alles op zijn kop zet, hij heeft Autisme. Marie wil haar zoon hetzelfde lot besparen. Nadat zij zichzelf volkomen verliest in dit proces, belandt ze volledig ingestort in het ziekenhuis. Ze wordt gedwongen zichzelf aan te pakken en voor de eerste keer in haar leven vecht ze terug.

Praktische informatie
Locatie: stadsbibliotheek Dordrecht
Datum en tijd: vrijdag van 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis

Wanneer?
26 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.