Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Don Vito (IT), Le Singhe Blanc (FR) en The Mary Hart Attack (BE) in DOOR

Don Vito (IT), Le Singhe Blanc (FR) en The Mary Hart Attack (BE) in DOOR

Don Vito - Er is geen andere band die zoveel lawaai kan maken met zoveel creativiteit door hun instrumenten op een niet traditionele manier te gebruiken. De plotselinge ritmische veranderingen, speelse drums en gepassioneerde uithalen laten je uitgeput en opgewonden achter. Ze dagen je oren uit voor een achtbaanrit door hun aanbod van complexe, ultrakorte, metal geïnspireerde en supersnelle nummers.

Le Singhe Blanc - Het gerucht gaat dat Le Singhe Blanc een soort van opgewonden yeti is die door de bossen rondwaart. Anderen zeggen dat het een mutant is met uitpuilende ogen en een fel rode kont die leeft rond de kerncentrale van Le Havre. Dit is allemaal niet waar. Wij weten zeker dat Le Singhe Blanc in de herfst van 2000 is opgericht in Metz en dat ze het meest opwindende trio uit die stad zijn.

The Mary Hart Attack ontstond in 2013 nadat de muzikanten samen hadden meegewerkt aan de soundtrack voor de documentaire "Cells". Nadat de opnamen waren afgerond besloten de drie samen door te gaan. De naam verwijst na een mentale staat die 80's TV babe Mary Hart opriep bij kijkers die daarvoor openstonden. TMHA is een hedendaagse post-punk band met invloeden uit de shoegaze, indie en drone. Denk hierbij aan: Joy Division, The Jesus and Mary Chain, Interpol en Black Rebel Motorcycle Club.

Toegang: pay what you want  | Deur open 20:00 uur | Aanvang 20:30 uur

Wanneer?
27 januari 2018 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.