Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wintermarkt in de Sterrenlanden

Wintermarkt in de Sterrenlanden

In De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 27 januari een Wintermarkt. Deze is te bezoeken van 10.00 tot 13.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Wintermarkt o.a. legpuzzels, spelletjes, boeken, cd’s en dvd’s kopen. Ook wordt er winterkleding verkocht voor leuke prijzen. U kunt koffie met wat lekkers bestellen, warme stroopwafels eten en de heerlijke zelfgemaakte erwtensoep ontbreekt uiteraard niet.

Onze tweedehandswinkel, De Koopjeshof, is geopend voor bezoekers. De opbrengst van de Wintermarkt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden, onderdeel van Het Spectrum.

Wanneer?
27 januari 2018 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
De Sterrenlanden
078 617 23 33
info@hetspectrum.nl
Locatie:
Minnaertweg 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.