Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mini festival in het kader van 50 jaar Bibelot

Mini festival in het kader van 50 jaar Bibelot

Vandaag presenteert The Youman een Dordtse Foto-expositie in Brandstof:

 • vanaf 14.00 uur met Dordtse foto’s van Danny van der Weck, Tony Versluis, Martin Vink, Kees Dijkman, Jeroen Niemeijer en The Youman.
 • om 16.00 uur een film in Brandstof: ‘Eerlijk zullen we allen spelen’ een documentaire over SUB071 in leiden gemaakt door Minja Sarovic.
 • 19.30 uur performance The Youman en aansluitend optredens van:
  - 19.45 uur IPPIO PAYO (DE) (IPPIO PAYO is mede mogelijk gemaakt door DOOR)
  Dit is het alter ego van de Duitse componist en muzikant Josip Pavlov. Hij is bekend van onder andere Majmoon, Das Weiße Pferd, The Grexits , Zwinkelman or NAQ. Ook bevindt hij zich in de film en theater wereld. Dit onderstreept zijn multi-instrumentale talent.
  - 20.30 uur MONOMYTH
  Een vijfkoppige band dat stevig geworteld is in space, trance en krautrock. Monomyth neemt je mee naar een kosmische speelplaats; waan jezelf in een duizelingwekkende lichtshow. Met ex-leden van: Incense, Polar Exploration Ship, 35007 en Gorefest!
  - 21.45 uur zZz
  Een mix van 50’s r&b, drone en electro gebracht met punk invloeden. Het publiek is altijd onder de indruk van het enorme geluid en de brutale en intense live-optredens. zZz… In slaap vallen doe je bij deze band in ieder geval niet.
  tussendoor muziek van DJ Berny & The Youman

Iedereen is welkom en de entrée is Euro 10,- in de voorverkoop.
De tentoonstelling en film zijn gratis!

Wanneer?
28 januari 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot en Brandstof
+31(0)78 89 033 21
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.