Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meezingavond Ivrietkoor Al Naharot

Meezingavond Ivrietkoor Al Naharot

Traditie getrouw verwelkomt Het Dordrechtse Ivrietkoor "Al Naharot" eenmaal per jaar op de findjan al haar vrienden, donateurs, oud zangkoorleden en verder  iedereen die het leuk vindt om te genieten van Israelische en Jiddische muziek.

De findjan (zingen rondom de koffiepot) wordt een beetje anders ingevuld dan in voorgaande jaren: Natuurlijk laat  het Ivrietkoor " Al Naharot " zich horen en worden de bezoekers uitgenodigd om mee te zingen, maar daarnaast zal de veelzijdige dirigent: Doron Peper, samen met een violist en een pianist een concertje geven. Dat wordt dubbel  genieten.

De findjan vindt plaats op dinsdagavond
30 januari 2018.
aanvang 20.00 uur.
toegang is gratis.

Aanmelden en meer informatie is aan te vragen via de email of telefoon.

Wanneer?
30 januari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Het Dordrechtse Ivrietkoor Al Naharot
06 46035540
ivrietkooralnaharot@gmail.com
Locatie:
aan te vragen via email of telefonisch
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.